Smedejernslåger i galvaniseret stål

Vi designer, producerer og monterer flotte og unikke smedejernslåger i stål og jern. Hver enkelt låge designes ud fra din idé og dine ønsker, så du er sikret et kvalitetshåndværk, der smedes fra bunden til hver bestilling. Med vores råd og vejledning og dine idéer og visioner kan vi sammen en helt unik og flot smedejernslåge, der vil tilføre din bolig masser af merværdi og virkelig give et løft.

Unik charme med rustikke smedejernslåger

Smedejernslågens rustikke charme, holdbarheden over flere generationer samt det minimale behov for vedligeholde, har gjort den til mange hus- og haveejeres foretrukne afskærmning. Desuden er det en elegant måde at afskærme sin have på, som giver et eksklusivt præg – og så har de også en beskyttende effekt, fordi de besværliggør tyveri.

Galvaniseret stål

Alle vores låger er af galvaniseret stål, som sikrer en holdbarhed, der varer år efter år. Stålet er varmegalvaniseret, hvilket betyder, at vi dypper vores smedejern i zink, der modstår rust meget bedre end jern. Dermed kan din låge holde meget længere, og samtidig behøver den ikke lige så meget vedligeholdelse for at fremstå pæn.

Kontakt os

Hvis du drømmer om en smedejernslåge, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 20 23 63 34. Vi holder til i Præstø og hjælper private hjem og virksomheder i Køge og omegn, men vi dækker også resten af Sjælland, og har monteret nye gelændere i både København og på Falster.