Løsninger med bygningsstål

Skal du have produceret og monteret for eksempel bjælker og søjler i forbindelse med et byggeri, så kan vi hos Christian Steel Design hjælpe dig. Som førende eksperter inden for feltet kan vi levere skræddersyede løsninger i stål til stort set alle byggerier – store som små. Vi producerer og monterer konstruktioner til byggeriet, hvor kun det bedste bygningsstål er godt nok. Vi er en fleksibel leverandør og tilbyder mange former for bygningsstål.

Vi har mange års erfaring med stålkonstruktioner og har leveret bygningsstål til mange byggerier i området omkring Køge på Sjælland. Derudover har vi også monteret gelændere i både København og på Falster.

Af bygningsstål kan vi tilbyde:

  • Bjælker af stål
  • Søjler af stål
  • Konstruktionsstål
  • Stålrammer
  • Strækmetal af alle typer

Certificeret smedearbejde

Vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde med bygningsstål. Derfor udføres alt vores arbejde professionelt og efter gældende regler og standarder. Vi følger EXC2 DS-1090-2, når vi arbejder med stål til byggeriet. På den måde er du sikret den bedste kvalitet hver gang. Hos Christian Steel Design, går vi meget op i kun at levere det bedste stål og det er noget der ses tydeligt i vores arbejde.

Kontakt os, hvis du er interesseret i bygningsstål

Hvis du har behov for en smed med mange års erfaring indenfor levering af stål til diverse byggerier, i forbindelse med dit byggeri, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 20 23 63 34. Du er velkommen til at ringe eller kigge forbi uanset om du har et specifikt ønske eller blot en rådgivende snak.

Vi holder til i Præstø og hjælper private hjem og virksomheder i Køge og omegn med bygningsstål, men vi dækker også resten af Sjælland, og har monteret nye stålgelændere i både København og på Falster.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi laver også:
» Smedejernslåger
» Ståltrapper
» Stålgelænder
» Stålaltan
» Fransk altan