Altaner smelter ude- og indeområderne sammen

For de mange nye boliger, der skyder op rundt omkring i byerne, er implementeringen af en altan en rigtig god måde at smelte ude- og indeområderne sammen på. Det gælder også får de ældre boliger – huse som lejligheder – at altanen giver noget helt unikt. Det afgrænsede område i højderne tilføjer både lejelejlighederne og husene en form for luksus i det fri.

I den forbindelse er en stålaltan et godt bud, hvis man skal have en vedligeholdelsesfri altan, der kan tåle det danske vejr. Derudover er stålaltanens udtryk både moderne og stilrent, og dens tidløse design vil tage sig godt ud i mange år frem.

Veldesignede stålaltaner til enhver boligtype

Hos Christian Steel Design får du et mesterligt udført håndværk, der sikrer et godt resultat og et veludført design. Her laver vi altaner efter den enkelte kundes specifikke behov, og det betyder, at du altid kan få en unik løsning.

Smedene bag virksomheden har deres faglighed i orden, og de tager enhver opgave med et smil. Du skal derfor ikke tøve med at række ud og høre mere.

Netop den unikke løsning og det veludførte design i kvalitetsmaterialer er vores force. Derfor har vi ikke altaner på lager, man laver dem derimod efter dine ønsker og tilpasser dem efter lige præcis din bolig.

Stålaltanen tilpasses den enkelte bolig

Alle boliger er forskellige, og altaner bør altid tilpasses den enkelte bolig. Kun på den måde kan ude- og indeområderne smeltes sammen på den mest optimale måde. Her kigger vi både på valg af materiale, altanens udtryk og de helt praktiske målinger, når den perfekte altan skal laves.

En stålaltan kan kombineres med glas eller træ, så altanen f.eks. får et værn fremstillet i glas eller et trægelænder. Mulighederne er mange, og derfor er kompetente vejledning et must. Her står vi til din rådighed i Christian Steel Design i Præstø på Sjælland, og vi udfører også gerne opgaver i hele københavnsområdet. Vi kan kontaktes på telefon: 20 23 63 43.

Vi laver også:
» Bygningstål
» Smedejernslåger
» Ståltrapper 
» Stålgelænder 
» Fransk altan