Stålgelænderet til dit hjem

Selvom at trappen har en enorm funktionel betydning for dit hjem, er det ofte gelænderet på trappen som man i virkeligheden bemærker. Gelænderet står for en stor del af det udtryk som trappen har i hjemmet. Et stålgelænder kan forvandle en gammeldags trappe til en moderne og stilren tilføjelse til dit hjem – valg af gelænder er altså en vigtig proces for dit hjems helhedsudtryk.

Smed Christian Steel står for både design, produktion og montage af stål gelænder eller stål rækværk – altid efter kundens ønsker og behov.

Mange muligheder når stålgelænderet skal findes

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser når dit stålgelænder skal vælges. Gelænderet kan først og fremmest påføres på både inden- og udendørs trapper. Derudover kan man også vælge imellem om stålgelænderet skal være af rustfrit stål eller af aluminium, som giver to forskellige, unikke udtryk. Hvis der skal overligger på gelænderet er der også flere valgmuligheder for materiale her.

Vi hjælper dig på vej

Måske ønsker du et rækværk af glas? Det kan også være, at din bolig trænger til et traditionelt stålgelænder med overligger. Uanset hvad du mangler, står Christian Steel Design klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde netop det gelænder som dit hjem står og mangler.

Vi holder til i Præstø, men har kunder i Køge og Omegn, og dækker også gerne resten af Sjælland. Kontakt os endelig på 20 23 63 34 eller mail cf@christiansteeldesign.dk og kom et skridt tættere på dit stålgelænder – også kaldt smedejernsgelænder.

Vi laver også:
» Bygningstål
» Smedejernslåger
» Ståltrapper
» Stålaltan
» Fransk altan

stålgelænder