Ståltrappe både udendørs og indendørs

Vores smed designer, producerer og monterer trapper i stål i alle størrelser og afskygninger, så hvad enten du efterspørger den store og udvendige brandvejssikrede flugtvejstrappe eller den stilrene og enkle indendørs trappe, så kan vi levere en ståltrappe, der lige ser ud, som du ønsker. Vi holder til i Præstø og har kunder i Køge og omegn, men vi dækker hele Sjælland og har monteret flotte ståltrapper lige fra Nykøbing Falster til København.

Vi kan tilbyde følgende ståltrapper:

  • Ligeløbstrapper
  • Halvsvingstrapper
  • Kvartsvingstrapper
  • Vindeltrapper
  • Spindeltrapper

Unik ståltrappe

Hver bolig er unik, og derfor vil din kommende ståltrappe også være individuelt tilpasset din bolig, så den passer til de eksisterende omgivelser. Her tager vi højde for de allerede eksisterende materialer, som dit hus er bygget i, samt indretningen og atmosfæren, så du står tilbage med en unik ståltrappe og en samlet, integreret løsning.

Både privat og erhverv

Vi bygger og monterer ståltrapper for både virksomheder og private. Så hvad enten du efterspørger råd og vejledning med henblik på en ny ståltrappe i din virksomheds ejendom eller private bolig, så kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer lige på dine behov.

Vi laver også:
» Bygningsstål
» Smedejernslåger
» Stålgelænder
» Stålaltan