Et flot gelænder

Trappen er ofte noget af det første, en gæst lægger mærke til, når vedkommende træder ind i din bolig. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvordan den ser ud. Et flot gelænder i stål er med til at sikre et stilrent helhedsindtryk af din bolig. Vi designer, producerer og monterer gelændere og rækværk på trapper, altaner og terrasser lige efter dine ønsker.

Flere variationsmuligheder

Mulighederne er mange for, hvordan dit nye gelænder skal se ud. Det kan være af rustfrit stål eller aluminium. Du kan vælge om det skal være med eller uden overligger, og om din overligger skal være af træ eller stål. Du kan også vælge, om du vil have et gelænder eller et rækværk af glas eller ej. Hvis du er i tvivl, rådgiver vi gerne. Vi bred erfaring inden for design og montering af gelændere, og vi ved, hvilke materialer der passer bedst til din bolig og stil.

Skal vi hjælpe med dit gelænder eller rækværk

Hvis du skal have monteret et gelænder eller et rækværk i stål af den eller den anden art, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 20 23 63 34. Vi holder til i Præstø og hjælper private hjem og virksomheder i Køge og omegn, men vi dækker også resten af Sjælland, og har monteret nye gelændere i både København og på Falster.

gelænder køge sjælland